Evenimente

În martie descoperi
filonul tău de aur

WOMENESTEEM INTERNATIONAL 

Moderator și Invitat eveniment

Am creat această seară specială în luna martie pentru noi, doamnele și domnișoarele, pentru a ne inspira să ne deschidem către esența noastră individuală, în acceptare totală a ceea ce suntem cu adevărat: un amestec de forță și fragilitate, de inteligență și sensibilitate, de leadership și gingășie.

Iar pentru a onora această alegere, vă invităm să ne întoarcem către acea esență magică a fiecăreia dintre noi și să ne descoperim filonul personal de aur.

Dacă simți că o astfel de atmosferă poate contribui la starea ta de bine mai ales în această perioadă, te așteptăm cu drag alături de noi.

Diana-Maria Georgescu

Fondatoarea și Președinta Asociației
WomenEsteem International 

Cofondatoarea Delta Guide – Reshaping Perspectives, Consultant în Optimizarea Afacerilor, Senior Manager, Corporate Coach și Mentor de mai bine de 15 ani, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului.

Dana Adriana Lupșa

Președinta Asociației Happy Moms

Lector universitar doctor în management, specialist PR și practician ”The law of attraction”, brand developer pentru femei antreprenor sau care își doresc să devină antreprenor și sunt preocupate de spiritualitate.

 

Contribuția noastră la starea ta de bine

Pentru această ediție specială de martie, am invitat o femeie care prin practică și dedicare a reușit să îmbine în mod armonios partea pragmatică a vieții de femeie de afaceri cu esența sufletului care aduce la suprafață ceea ce suntem cu adevărat. Dana Lupșa, este un model de ”Femeie Completă”, cum ne place să spunem și suntem absolut încântate să o avem alături pe 18 martie.

Pe scurt, ce vom experimenta în timpul acestei seri magice?
 1. Starea de conectare cu fiecare dintre noi
 2. Valori și misiune personală
 3. Puncte tari și arhetipul de brand
 4. Ce parte a ființei noastre alegem să alimentăm începând din acest moment?
 •  

Află mai multe despre Moderatorul WEI

Întâlnirea va fi moderată de Diana-Maria Georgescu, Fondator și Președinte al Asociației WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Diana ne va conduce către starea de conectare cu fiecare dintre noi, dar și cu sine, precum și către alegerea acelei părți din ființa noastră pe care să continuăm să o investim cu ceea ce vom afla și vom practica în această seară. Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului. Și la aceste sunete se conectează pentru a aduce în conștient partea nevăzută și neînțeleasă încă de minte.

”Folosind diferite practici de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții revelat de sistemul Cabala, Vijnana Bhairava Tantra) putem ajunge în stări profunde de conștiință, iar aducerea acestei stări în conștient și practicarea ei, clădește drumul de întoarcere către măreția conștiințelor arhetipale care se manifestă prin noi în această viață.” – Diana-Maria Georgescu   

Mai multe despre activitatea Dianei găsiți accesând butonul e mai jos. 

Află mai multe despre Invitatul Special WEI

Valorile și misiunea personală, punctele tari și arhetipul de brand vor fi ghidate de către Dana Lupșa, Președinta Asociației Happy Moms, lector universitar doctor în management, specialist PR și practician ”The law of attraction”.

”Sunt brand developer pentru femei antreprenor sau care își doresc să devină antreprenor și sunt preocupate de spiritualitate.

Am format peste 3500 de studenți și oameni de afaceri și am creat de la zero brandul Asociației Happy Moms, pe care o conduc de peste 5 ani și care s-a extins, la cerere, în 5 mari orașe ale țării.

Pe scurt, m-am transformat din doamna profesoară într-o campioană a motivării mamelor și femeilor care își doresc să devină antreprenoare.” – Dana Lupșa

Ce îți poate oferi participarea la acest eveniment

 • Conectarea cu oameni noi care sunt în căutare de sine
 • Expertiză pe modalități de definire a misiunii personale
 • Expertiză pe ceea ce este ahetipul de brand
 • Modele de femei care îmbină cunoașterea spirituală cu viața profesională
 • Stare de bine și bucuria de afla lucruri noi
 • Posibilitatea de a te alătura Comunității WomenEsteem International a cărei misiune este aceea de a aduce valoare în viața personală și profesională a femeilor dornice să se dezvolte

Acest eveniment va avea loc

ONLINE

După ce ai completat formularul de înscriere, vei primi un e-mail cu link-ul de acces în baza căruia vei putea participa la eveniment.

DOAR persoanele înregistrare prin intermediului formularului de înscriere care poate fi accesat prin butonul de mai jos, vor primi link-ul de acces la acest eveniment.