REDIRECȚIONEAZĂ

3,5 % DIN IMPOZITUL PE VENIT PÂNĂ PE 25 MAI 2023

Femeile împlinite sunt iubite mai fericite, soții mai zâmbitoare, mame mai iubitoare, prietene mai disponibile și mai echilibrate. 

Copiii liberi să dezbată subiecte tabu pentru școală sau pentru părinți, cresc mai armonios și mai conștienți de sine, iar drumul lor în viață devine mai clar. 

Redirecționează 3,5 % din impozitul pe venit pentru a susține educația și dezvoltarea femeilor și a copiilor! 

De ce să redirecționezi cei 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră?

Filozofia noastră este ”WE GROW TOGETHER AS ONE!” (”Creștem împreună ca o singură ființă!”)

Misiunea noastră este de a asista femeile din diferite sectoare de lucru pentru a-și dezvălui adevăratele puncte forte și de a le sprijini în creșterea și folosirea puterii proprii în viața lor profesională și personală. Susținându-ne una pe cealaltă fără a intra în competiție, ne ajută să creștem exponențial energia feminină care alimentează magia dezvoltării și înfloririi împreună.

Viziunea noastră este de a crește o comunitate internațională, bazată pe același sistem de valori. Fiecare membră a comunității WEI (WomenEsteem International) ar trebui să fie deschisă să armonizeze zona profesională cu sensul profund al umanității și al creației. Doar așa ne putem păstra autenticitatea și putem evita dedublarea care apare atunci când disociem rolul de profesionist de cel de ființă umană.

Contribuția noastră se extinde mai departe și către copii. Pentru că Femeia este inițiatoarea unui mediu armonios și posedă darul divin de a crea viață, la cerere sau la identificarea unei nevoi clare, dezvoltăm și proiecte educaționale pentru copiii care doresc să-și extindă orizontul de cunoaștere dincolo de limitele sistemului actual școlar, în diferite domenii și pe teme cât mai variate, conform etapelor de dezvoltare pe care le parcurg grupele de vârstă implicate în aceste proiecte.

Redirecționând cei 3,5% din impozitul pe venit, contribui la creșterea numărului de workshop-uri și evenimente pro-bono dedicate femeilor care își doresc să se dezvolte personal și profesional pentru a atinge acea mulțumire de sine și acel sentiment de împlinire după care tânjesc atât de mult, dar și copiilor însetați de cunoaștere și teme de discuție pe care sistemul de învățământ tradițional nu le abordează niciodată. 

Cum redirecționezi cei 3,5% din impozitul pe venit
către Asociația WomenEsteem International?

Până când poți redirecționa cei 3,5% din impozitul pe venit?
Până pe 25 MAI 2023

CE ÎȚI ADUCE ȚIE REDIRECȚIONAREA A 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

  • Ocazia de a contribui la menținerea în viață a proiectelor și evenimentelor pro-bono dedicate femeilor și copiilor
  • Siguranța că acesti bani vor fi folosiți cu scopul de a desfășura cât mai multe evenimente pro-bono pentru femei și copii
  • Contribuția la programe și evenimente educaționale care să ghideze mentalul participanților către susținere reciprocă
  • Împlinirea nevoii de contribuție, dacă acestă nevoie este prioritară pentru tine și pentru starea ta de bine
  • Stare de bine și bucuria de a contribui la dezvoltarea armonioasă a femeilor și copiilor care își doresc acest lucru și nu au mijloacele financiare de a accesa programe plătite
Skip to toolbar