Magia Creației
7 pentru 1 și 1 pentru 7

Evenimentul acesta a fost creat special pentru a celebra doi ani de când WomenEsteem International și-a început misiunea de creștere a spiritului autentic feminin și de susținere reciprocă în toate ariile de activitate. În ultimii doi ani am avut evenimente dedicate femeilor, precum și evenimente mixte cu scopul de a încuraja susținerea activă a femeilor de către bărbați, atât în mediul de lucru, cât și în creșterea profesională și spirituală.

PROGRAMUL EVENIMENTULUI

Pentru a înțelege complet conceptul comunității noastre, v-am pregătit o incursiune prin toți cei 7 centri energetici (chakras). Ne vom bucura de scurte prezentări și activități interactive, momente artistice și jocuri, precum și o serie de surprize ce scot la lumină manifestarea fiecărui centru energetic în concret. Toate acestea se vor desfășura sub baghetele magice ale invitaților noștri de marcă.

Chakra Sahasrara

”How to train your Spirit”, scurtă meditație realizată de Silvia Dumitru, Fondatorul ALLURE EDUCATION și MT EVOLUTION ACADEMY.

”Scent of a woman”, scurtă prezentare de uleiuri esențiale realizată de Adrian Lucian Moldovan, Fondator al brandului KIGAM, profesor de yoga și alchimist.

Chakra Ajna

”Gone with the intuition” sau cum prinde contur vocea interioară prin pictură și literatură. Vor fi prezentate opere ale pictorilor: Irina Pârvu, Melania Adony și Irina Luana Stan, precum și cărțile Melaniei Adony, Irinei Luana Stan și Dianei-Maria Georgescu. Prezentarea acestui moment va fi făcută de către Monica – Elena Leșan, Brand Awareness Mentor, Fondator Mell Concept, în fațeta ei de artist plastic Melania Adony.

Chakra Vishuda

”Unleash the power of communication”, scurtă prezentare a forței pe care comunicarea o are la nivel relațional și universal, realizată de Mihaela Tatu, realizator Radio-TV cu o experiență de 15 ani de comunicare în mass-media și 13 ani de practică yoga și conștientizare, precum și membru de onoare al Comunității WomenEsteem International.

Chakra Anahata

”Letters from WomenEsteem”, moment interactiv, surpriză pentru participanți.

”WomenEsteem, the spectacular NOW”, un performance scris și prezentat de Irina Luana Stan,
actriță în cadrul fenomenului de Teatru Independent, având reprezentaţii în Bucureşti la Teatrul Podul, Teatrul de Artă, colaborări cu Teatrul Metropolis etc., fondatoare a Trupei de Teatru HAR , poetă, scriitoare şi artist plastic.

Chakra Manipura

”WomenEsteem wears Maressia”, prezentare a brandului românesc ”Maressia” și a business-ului cu același nume, realizată de Alina Marica, Fondatorul brandului MARESSIA.

Chakra Swadhistana

”Dances with Life”, experimentare și punere în starea de acceptare și curgere cu viața, moment ghidat de Irina Pârvu, Cofondator Delta Guide – Reshaping Perspectives, Life și Relationship Coach.

”Stairway to Feng Shui”, introducere în arta și știința Feng Shui, prezentată de binecunoscuta Gena Rusu, specialist în Feng Shui Tradițional și astrologie chineză.

Chakra Muladhara

”Abundance soup for the Soul”, introducere în reprogramarea mentală pentru abundență, susținută de Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, Instructori de Metoda Silva certificați de Silva Method International, Laredo, Texas, USA. 

”WomenEsteem Family”, importanța apartenenței la o comunitate, văzută ca familie de spirituală de susținere în activitățile de bază ale vieții, moment introdus de Irina Luana Stan, actriță la teatrul Podul și membră a Trupei de Teatru HAR, dar și poetă.

INVITAȚI ȘI PARTICIPANȚI

DIANA - MARIA GEORGESCU

Fondator
WomenEsteem International

Profesional, Diana-Maria Georgescu este Expert în Optimizarea Afacerilor, Business Coach și Mentor, precum și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Îmbinarea perfectă de gândire strategică, abilități de top management, orientare spre eficiență și suflet pur de călător prin lume și viață, au determinat-o să lanseze diferite initiative care au în centru OMUL. 

Iar acest eveniment s-a născut tocmai din dorința de a pune în valoare și a uni talentele native ale unor oameni prezenți în comunitatea WomenEsteem International în ultimii doi ani, cu scopul de a contribui la visul măreț de creștere personală și spirituală atât a celor prezenți în comunitate, cât și a celor ce se vor alătura pe parcursul drumului.

MIHAELA TATU

Realizator emisiuni Radio-TV Speaker

Membru de Onoare al Comunității WomenEsteem International.

Prezență emblematică la nivel național și internațional în domeniul comunicării, Mihaela Tatu este mentorul de care ai nevoie atunci când te-ai hotărât să aprofundezi și să perfecționezi felul în care comunici. Cu o experiență vastă ca Trainer de Public Speaking, Trainer ANC, Trainer Certificat Persolog (după modelul DISC), Voice Over, MC, moderator la Business Days, Mihaela te poate trece prin toate stările emoționale în numai câteva minute. În cadrul acestui eveniment, Mihaela va îmbina 15 ani de comunicare în mass-media cu diferite aspecte psihologice, precum și cu 13 ani de practică yoga și conștientizare, pentru a evidenția puterea comunicării.  

ALINA MARICA

Fondatorul brandului MARESSIA Imaginea WomenEsteem International

Alina Marica este cea care a transformat un vis în realitate din dorința de a crea ceva semnificativ, de a schimba direcția și de a merge pe un drum nou. Alina a renunțat la domeniul bancar pentru a investi toată pasiunea în creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri străvechi. Recunoașterea a venit repede, Alina fiind nominalizată la categoria “Artistul anului” din cadrul Galei Unica 2016. Și pentru că drumul Alinei se aseamănă mult cu cel al multor femei din Comunitatea WomenEsteem International, dar mai ales pentru că promovăm în cadrul comunității branduri românești de valoare, MARESSIA a devenit imaginea Comunității WomenEsteem International.  

SILVIA DUMITRU

Fondator MT EVOLUTION ACADEMY

Silvia are o experiență de peste 10 ani ca Specialist în Terapii Complementare. A studiat și a aprofundat practica în Cristaloterapie, Scriere Intuitivă, Aromaterapie, Quantum Energy și Longevitate Celulara. 

Cu blândețea și atenția pe care o acordă fiecărui lucru pe care îl face, Silvia facilitează cursuri, ateliere și seminarii de dezvoltare personală și spirituală de peste 10 ani. În
cadrul evenimentului, Silvia va facilita o sesiune de meditație pentru a aduce participanții în starea de prezență a lui AICI și ACUM.

ADRIAN-LUCIAN MOLDOVAN

Antreprenor Holistic și Fondator al brandului KIGAM

Drumul profesional l-a purtat pe Adrian de la gestionarea de afaceri mici și mijlocii, la antreprenoriatul holistic. 

Îmbinând gândirea de business cu pasiunea pentru științele esoterice și talentul nativ de a explora natura umană, Adrian a dobândit o viziune extinsă asupra dimensiunilor vieții și asupra lumii afacerilor. 

Pe scurt, Adrian este un adevărat alchimist atât prin inițiere și cunoaștere, cât și prin practică directă.

MONICA-ELENA LEȘAN

Fondator Mell Concept
Brand Awareness Mentor

Monica-Elena Leșan, este creatorul noii imagini WomenEsteem International, cu 15 ani de experiență în marketing de marcă și relații publice, în țară și în Europa.
Artist și scriitor teosofic, un creator de lumi ce are la baza crezului ei filozofia nondualității sinelui, făcând chemare la cunoașterea sinelui pentru o dezvoltare armonioasă a societății actuale și viitoare.  
Monica este un mix de rigurozitate și talent de profesionist în crearea mărcii personale, care se împletește armonios cu țeluri înalte de transformare în frumos a tuturor fațetelor unui proiect de care se ocupă.

IRINA LUANA STAN

Actriță, scriitoare, pictoriţă. Fondatoare a Trupei de Teatru HAR

Dintotdeauna o „căutătoare”, pasionată de dezvoltarea personală, Irina Luana Stan a trecut prin diferite etape personale și profesionale în drumul către cunoașterea de sine. După o formare ca inginer și o activitate de peste 10 ani în mediul de afaceri, Irina Luana își schimbă radical drumul și alege arta ca manifestare a vocii interioare. Astfel, devine actriță profesionistă de teatru și film, artist plastic şi scriitoare de poezie, proză, articole şi literatură pe teme de autocunoaştere şi spiritualitate. Este autoarea blog-ului ”Spațiul inimii – porți deschise” şi a paginii de Facebook asociate blogului, pe care le apreciază ca fiind ”un loc de întâlnire a regalității ființelor noastre, în cea mai liberă și autentică exprimare a lor”. Membră a comunității WomenEsteem International, în cadrul evenimentului va prezenta un moment artistic scris special pentru aniversarea de 2 ani a comunității noastre.   

IRINA PÂRVU

Life și Relationship Coach
Avocat Senior

Profesional, Irina are o experiență de peste 18 ani în mediul de afaceri ca Avocat Senior și este Cofondator Delta Guide – Reshaping Perspectives

Este acel om la care îți este ușor să mergi pentru a te susține în procesul de creare de relații armonioase, pline de viață și pasiune. În acest scop, Irina folosește strategii profesioniste și inovatoare, creând o atmosferă plină de simplitate, căldură și bucurie. Unul dintre principalele ei țeluri este să fie un creator extraordinar  al propriei vieți și să îi ajute și pe alții în acest sens. 

Crede că fericirea este atinsă atunci când te cunoști pe tine însuți și ceea ce vrei și când acționezi în mod consecvent pentru a ajunge acolo. Irina este membră a Comunității  WomenEsteem International încă de la înființare.

GENA RUSU

Specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie chineză

Specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie chineză de opt ani, este pasionată de studiul continuu al energiilor, pentru că știe că totul este energie. Iar când oamenii vor reuși să își armonizeze energia mediului în care trăiesc cu energia corpului, a gândurilor și a emoțiilor vor putea spune cu adevărat că sunt creatorii propriilor vieți!  

Feng Shui-ul Tradițional i-a schimbat viața radical, ajutând-o să descopere că are  puterea să acționeze, i-a scos oameni deosebiți în cale, pe care i-a văzut, i-a abordat cu ușurință și astfel au început colaborările de succes.

Gena, a făcut din pasiunea pentru Feng Shui un  mod de viață. Acum predă cursuri de Feng Shui Tradițional și Coloanele Destinului.

ANCA JUGĂNARU &
CRISTI LAZĂR

Instructori de Metoda Silva certificați de Silva Method International, Laredo, Texas, USA

De formație profesori, dedicați programelor educaționale inovative, actuale și moderne, susțin cursurile Metoda Silva cu o pasiune pe care trebuie să o simți personal. Anca și Cristi, nedespărțiți atât în viață cât și în business, aduc în atenția „omului preocupat de sine” aspecte subtile din educația clasică primită în familie, școală și societate. Cu umor, cu profesionalism și un fin joc intelectual, Anca și Cristi survolează principiile de bază ale funcționării creierului și minții umane.

În cadrul evenimentului, Anca și Cristi ne vor ghida în ceea ce înseamnă antrenament mental, oferindu-ne o mostră din proiectul de reprogramare mentală ”Manifestă Buna Ta Stare”.

DRAGOȘ
MOCANU

Muzician. Făuritor de Vise la Ney.

”Pentru mine totul a pornit de la un vis, un vis muzical ce m-a inspirat să îmi făuresc propriile instrumente, și m-a ademenit către Orient, unde m-a descoperit anticul fluier numit ney.”

Dragoș Mocanu este surpriza evenimentului, el asigurând fluxul muzical al activităților și interacțiunilor dintre particpanți și organizatori.

Evenimentul acesta a fost creat special pentru a celebra doi ani de când WomenEsteem International și-a început misiunea de creștere a spiritului autentic feminin și de susținere reciprocă în toate ariile de activitate.

 

”Via Transilvanica - Drumul care unește – ”

Susținem manifestarea legii lui ”A oferi și a primi”, de aceea ne-ar bucura foarte tare să o vedem practicată de toți cei care vor avea dorința sau curiozitatea să ni se alăture. Mare parte din donații vor fi direcționate către Via Transilvanica, drumul ce va traversa România de la Putna la Drobeta-Turnu Severin și pentru care s-a reușit amenajarea primilor 398 km în 2018 și 2019.

Comunitatea WomenEsteem International funcționează pe legea de mai sus și încă de la început toate acțiunile au fost concentrate pe a oferi înainte de a primi. De aceea, susținem realizarea ”Drumului care unește – Via Transilvanica”, pentru că are o intenție similară cu cea a comunității noastre: de a uni cât mai multe suflete care pornesc pe calea autocunoașterii. Astfel, dorim să contribuim în număr cât mai mare la o inițiativă de care să ne bucurăm atât noi, cât și generațiile care ne vor urma.

Intenția noastră este să achiziționăm măcar o bornă din donații: https://www.viatransilvanica.com/contribuie/borna/

și ne dorim să vă avem alături în tot acest demers.

SPONSORI & COLABORATORI

VINO SĂ CREȘTEM ÎMPREUNĂ

Și pentru că ne dorim să creștem spiritul Comunității WomenEsteem International și să ne bucurăm de noi membri care să contribuie la energia comună, vă încurajăm să veniți în număr cât mai mare pentru a ne cunoaște.

PROGRAM

SÂMBĂTĂ, 7 DECEMBRIE 2019, ORELE 11-18

LOCAȚIE & INFO

DOMENII PLAZA by RESIDENCE HOTELS,
STR. Alexandru Constantinescu 3 BUCURESTI
SALON DOMENII
TELEFON: 0747 286 156
diana.georgescu@deltaguideconsulting.com