Evenimente

Din pasiuni se nasc liderii de mâine

WOMENESTEEM INTERNATIONAL 

Invitați speciali eveniment

În luna iunie ne-am propus să onorăm spiritul creator al copiilor și să-i sărbătorim ascultându-i povestind despre pasiunile lor.

Ne dorim ca acest eveniment să fie o sursă de inspirație pentru alți copii de vârste similare invitaților noștri speciali, dar și pentru noi, adulții.

Să ne permitem să învățăm de la ei despre pasiuni și să privim lumea prin ochii lor măcar pentru două ore.

Marie Lou Colica

Artistă, 11 ani

”Viitorul meu arată foarte bine. Eu simt ca muzica anilor ’80 este muzica ce cu adevarat are ”feeling” și vreau să readuc acea muzică înapoi într-un mod subtil. Mă văd pe scenele mari ale lumii făcând toată lumea parte din acel sentiment pe care îl trăiesc când cânt.” – Marie Lou Colica

Tudor Moima

Antreprenor, 13 ani

 

”Îmi doresc să ajut oamenii prin a le oferi cadouri pentru alte persoane, figurine și piese care au fost pierdute sau stricate, pentru a se putea bucura din nou de jocurile preferate.” – Tudor Moima

Vlad Savu

Campion Național la Karting, 9 ani

– Locul 1 la etapa 1 a Romanian Karting Masters, 19-22.06, 2020, AMC Kart, Bucuresti
– Locul 2 la etapa 1 a Campionatului National de Karting, 25-28.06.2020, AMC Kart, Bucuresti
– Locul 2 la etapa a 2-a Campionatului National de Karting, 28-30.08.2020, Skat Kart, Tg. Secuiesc
– Locul 1 la etapa a 3-a Campionatului National de Karting, 25-27.09.2020, Speed Park, Bacau

Luca Savu

Campion Național la Karting, 13 ani

– 24 Winter Cup (22-24.02.2019, Lonato, Italia);
– 30 Trofeo de Primavera (29-31.03.2019, Lonato, Italia);
– 1 Trofeo Adria Raceway (12-14.04.2019, Adria, Italia);
– Campionato Regionale (14-16.06.2019, Jesolo, Italia);
– 4 Trofeo Adria Raceway (19-21.07.2019, Adria, Italia);
– Campionato Italiano Karting (26-28.07.2019, Adria, Italia);
– ROK CUP Italia (6-8.09.2019, Adria, Italia);
– Trofeo D’Autuno (4-6.10.2019, Lonato, Italia);

Contribuția noastră la starea ta de bine

Am creat această seară specială în luna iunie pentru copii, pentru sursa inepuizabilă de inspirație pe care o pot reprezenta atât pentru semenii lor, dar mai ales pentru noi, adulții. De cele mai multe ori, în goana noastră după o viață mai bună, uităm de pasiunile noastre care au apărut la vârsta copilăriei, uităm să ne mai simțim puri și atotputernici așa cum se simt copiii atunci când universul lor nu este pervertit de limitările societății. 

Invitații noștri speciali pe care îi vom introduce mai jos, au pasiuni care mai de care mai inventive, pentru care sunt gata să dedice timp pentru a reuși să devină mai buni pe zi ce trece în domeniul în care se manifestă talentele lor.

Marie Lou Colica are 11 ani și este o adevărată artistă care de mică a ales ca limbaj de comunicare Muzica, ia ca limbă maternă, Limba Engleză. Au fost alegeri voluntare fără vreo îndrumare a celor din jur. De la 4 anișori a început activitățile de canto în cadrul Atelierului de Muzică “Alina Sorescu” și a interacționat cu studiourile muzicale și platourile de filmare. Cu timpul a fost atrasă de lumea teatrului, ceea ce a adus-o pe scena Teatrului Național “Ion Luca Caragiale” în piesa BEGINNERS, regizată de Bobi Pricop.

Dansul, cursurile avansate de tehnică vocală, cursurile de actorie din cadrul ”Atelierului de Muzică și Tehnică Vocală by Lucia Ciubotariu și Loredana Groza”, au ajutat-o să evolueze ca artist și să îmbrățișeze scena cu și mai multă încredere. Astfel, a fost distribuită în diferite roluri, iar pe 19 iunie va juca la TNB în piesa ”Alibaba”, pusă în scenă de profesorul ei de teatru Cosmin Vijeu.

La 7 ani a compus linia melodică și versurile primei sale piese “Paradise”, orchestrată și înregistrată cu ajutorul producătorului Mihai Ogășanu. Activitatea din studio și lecțiile de pian au dezvoltat pasiunea Mariei Lou pentru compoziție și producție muzicală.

Marie Lou își dorește să își construiască o carieră în Regie de Teatru și Film precum și Compoziție/Producție Muzicală.

Tudor Moima are 13 ani și este elev la Școala Internaționala King George din București. Talentul lui natural se manifestă serios în antreprenoriat, iar felul în care își prezintă produsele și vorbește despre domeniul în care activează, certifică faptul că ceea ce face, face cu pasiune și dedicație. În prezent, Tudor are un business de design și printare 3D care speră să devină din ce în ce mai profitabil, însă și-a început prima afacere la vârsta de 7 ani.

”Aici, acasă la mine, am achiziționat o imprimantă 3D acum câteva luni și, de atunci, am tot printat figurine. Am și propriile mele pagini de Facebook și Instagram, unde povestesc despre cele mai noi figurine și despre experiențele în antreprenoriat la început de drum.” – Tudor Moima.

Vlad Savu are 7 ani și este cel mai tânăr pilot clujean în acest moment, având deja în palmares o serie de trofee câștigate în cadrul competițiilor naționale și internaționale. A debutat în karting în anul 2016, dorindu-și cadou de ziua lui, la 5 ani, participarea la etapa de la Târgu Secuiesc. Însă povestea lui Vlad începe cu ceva timp în urmă, el provenind dintr-o familie în care motorsportul este la el acasă. Tatăl, cunoscutul pilot de raliuri Horațiu Savu, multiplu campion național, nu este singurul vinovat de această pasiune a lui Vlad. Mama, Laura, la rȃndul ei, practicȃnd şi ea 10 ani kartingul de performanță. Vlad a crescut de mic în compania maşinilor şi a spiritului sportului de viteză şi inevitabil, s-a ataşat de ideea pilotajului, iar la vȃrsta de doar 4 ani, văzându-l pe fratele lui mai mare în acțiune pe pista de la București, se urca pentru prima dată la volanul unui kart.

Luca Savu, în vârstă de 13 ani, este deja campion Național la diferite competiții de karting. Dacă ar fi să ne referim doar la anul care ne-a adus tuturor o pandemie, putem spune că anul 2020 debutează spectaculos pentru Luca. Cu clasări în primii 10 la prima competiție mondială a sezonului, 25 Winter Cup (13-16.02.2020, Lonato Italia), Luca resuşeste locul 1 la calificările WSK Super Masters Series (19-23.02.2020, Lonato Italia), într-o competiție cu 108 piloți la start. În România, Luca încheie sezonul 2020 cu titlul de Campion Național la clasa MINI 60, după ce a câştigat toate etapele din an, iar cursa internațională, de nivel mondial, Rok Cup Superfinal, desfăşurată pe circuitul Franciacorta din Italia, îi aduce locul 3 în Trofeul SINGHA.

”Gata cu joaca! Visul meu de a deveni pilot de Formula 1 trebuie să devină realitate!” – Acestea sunt cuvintele pline de determinare ale micuțului Luca Savu în vârstă de doar 7 ani, la acel moment.

„Pentru primii 6 ani de competiții sunt mulțumit, dar vreau mai mult, pentru că pot mai mult!” – Luca Savu

Dacă v-au convins acești viitori lideri, vă invităm să le vorbiți copiilor voștri despre această întâlnire și să-i îndemnați să participe la o discuție relaxată, în care îi vom urmări pe Marie Lou, Tudor, Vlad și Luca povestindu-ne despre pasiunile lor, despre felul în care au ajuns la nivelul actual de pregătire și activitate, dar și despre visurile și planurile lor de viitor.

Dacă simțiți că o astfel de atmosferă poate contribui la starea de bine a copiilor voștri și poate fi o sursă de inspirație pentru ei, îî așteptăm cu drag alături de noi. Participarea este liberă, iar înscrierea la eveniment se poate face prin butoul de mai jos.

Vă așteptăm cu mic cu mare alături de noi să ne lăsăm inspirați de poveștile liderilor de mâine. 😊

Află mai multe despre Moderatorul WEI

Întâlnirea va fi moderată de  Diana-Maria Georgescu, Fondator și Președinte al Asociației și Comunității WomenEsteem International, autor al volumului de poezie ”118 Fețe de Lumină” lansat în 2019 în cadrul Târgului de carte Gaudemus Radio România București, și al blog-ului personal https://my-inner-peace.com/ unde publică în limba engleză atât articole de călătorie pe baza experiențelor avute în Thailanda, în Iordania și pe Camino de Santiago de Compostela, cât și poezii în limbile română și engleză.
Mai multe despre activitatea literară a Dianei aici: 

Ce îi poate oferi copilului tău participarea la acest eveniment

  • Conectarea cu alți copii ca și el care își dezvoltă constant pasiunile
  • Inspirație spre a-și urma propriile visuri și a lucra pentru realizarea lor
  • Posibilitatea de a schimba idei cu alți copii cu interese similare
  • Lărgirea cercului de cunoștințe dincolo de mediul său de confort
  • Timp de calitate petrecut cu alți copii din alte școli sau orașe

Acest eveniment va avea loc

ONLINE

După ce ai completat formularul de înscriere, vei primi un e-mail cu link-ul de acces în baza căruia copilul tău va putea participa la eveniment.

DOAR persoanele înregistrare prin intermediului formularului de înscriere de mai jos vor primi link-ul de acces la acest eveniment.