Evenimente

book club
Drumul întrebărilor către sine

WOMENESTEEM INTERNATIONAL 

Moderator și Invitat eveniment

Cu toate avantajele ei, dezvoltarea rapidă a tehnologiei din ultimele decenii, a determinat o scădere a numărului de cititori de carte, mai ales în rândul tinerilor. În acest context, WomenEsteem International își propune să creeze spații virtuale de conexiune atât cu alți cititori, cât și cu autori și cu operele lor. 

Dacă și tu simți cum cărțile alimentează  starea de bine în mod natural, te invităm alături de noi în această serie de întâlniri lunare.

Să le onorăm, să le apreciem, să călătorim prin poveștile lor!

Diana-Maria Georgescu

Autor și Fondator WomenEsteem International 

”Ştiu că m-am născut să scriu / Dar managementu-i un rachiu, / te ia de cap şi te doboară / și-aşa laşi scrisul într-o gară. / Însă acum am revenit / Și merg până la infinit, / cu vocea sufletului meu / ruptă din însuși Dumnezeu.”

Cristiana Alexandra Levițchi

Autor și Invitat special WomenEsteem International

Specialist în dezvoltare personală psihologică, psihoterapie, psihologie clinică, supervizare psihologie clinică, parenting, brainspotting, formator Asociatia Expertpsy.

“Reflectez mereu prin filtrul experietei Alteori combin ca intr-un caleidoscop senzatii, idei, trairi.”

Elena-Carmen Lincă

Bookstagrammer și Membru Fondator WomenEsteem International 

”~When in doubt, read a book!~

Cărțile au fost mereu parte din viața mea. Datorită lor m-am conectat cu ceilalți, am călătorit, am învățat, mi-am imaginat noi lumi și am creat. ”

Contribuția noastră la starea ta de bine

Cărțile sunt sursă inepuizabilă de inspirație, de imaginație și personificare într-o viață pe care nu am trait-o, dar pe care poate ne-ar fi plăcut să o trăim. Cărțile sunt o ușă către o altă realitate, care abia așteaptă să fie deschisă. Sunt seva și mirajul serilor de iarnă, sau a zilelor toride pe malul mării unde preferăm să ne lăsăm mintea să se bucure de vacanță vagabondând prin imagini pe care doar privirea ei le poate crea.
 
Cărțile sunt cunoaștere și educație, sunt creștere și speranță, sunt iubire și magie. Și pentru că preferăm să ne hrănim mintea și sufletul cu vibrații care să ne creeze stări de bine, vă invităm la întâlnirile noastre lunare ”Book Club”!
 

Continuăm seria din acest an cu un invitat special pentru luna octombrie, 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒂𝒏𝒂 𝑨𝒍𝒆𝒙𝒂𝒏𝒅𝒓𝒂 𝑳𝒆𝒗𝒊𝒕̦𝒄𝒉𝒊, coautor alături de 𝑪𝒍𝒂𝒓𝒂 𝑻𝒐𝒎𝒂 al cărții ”𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝑰𝒍𝒖𝒛𝒊𝒊, 𝑴𝒊𝒕𝒖𝒓𝒊, 𝑨𝒎𝒂̆𝒈𝒊𝒓𝒊”, adăugită și revizuită în anul 2019 și publicată la Editura Sensart.

Pe scurt, ce vom face în cadrul acestei întâlniri?
 1. Construim poduri de cuvinte și energii hrănitoare care să ne alimenteze starea de bine prin conexiuni profunde cu cei cu care împărțim pasiunea pentru citit și scris. Cum?
  • Prezentându-ne și cunoscându-ne cu iubitorii de cărți, de scris, de vagabondat prin povești.
  • Prezentând pe scurt cărțile noastre preferate, aceasta fiind o ocazie de a ne îmbogăți pe baza experienței celor care le-au citit deja.

2. Cunoaștem autori consacrați sau debutanți și ulterior le putem susține opera citind ceea ce au scris.

  • Cum am anunțat mai sus, pentru ediția de luna aceasta, avem plăcerea să v-o prezentăm pe 𝑪𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒂𝒏𝒂 𝑨𝒍𝒆𝒙𝒂𝒏𝒅𝒓𝒂 𝑳𝒆𝒗𝒊𝒕̦𝒄𝒉𝒊, invitata noastră specială, care ne va introduce în lumea iluziilor prin intermediul cărții ”𝑫𝒆𝒔𝒑𝒓𝒆 𝑰𝒍𝒖𝒛𝒊𝒊, 𝑴𝒊𝒕𝒖𝒓𝒊, 𝑨𝒎𝒂̆𝒈𝒊𝒓𝒊”.

3. Susținem doritorii de a scrie și publica povestea lor.

  • Aici vom pune sub lumina reflectoarelor acele persoane care scriu poezie, proză și orice altceva ce folosește magia cuvântului. Pot fi persoane care doresc să publice o carte și pentru care exercițiul citirii și încurajarea comunității poate însemna o reală susținere în acest proces. 

4. Introducem Cartea lunii!

  • Recomandarea va fi prezentată de Elena-Carmen Lincă, membru fondator al Asociației WomenEsteem International, Profesor de Limba Engleză și Limba Germană și o mare pasionată de lumea magică a cărților.

Află mai multe despre Moderatorul WEI

Întâlnirea va fi moderată de  Diana-Maria Georgescu, Fondator și Președinte al Asociației și Comunității WomenEsteem International, autor al volumului de poezie ”118 Fețe de Lumină” lansat în 2019 în cadrul Târgului de carte Gaudemus Radio România București, precum și al jurnalului de călătorie în limba engleză abia lansat pe 21 octombrie 2021, ”The Unstoppable Thirst”. De asemenea, Diana este și autorea blog-ului personal https://my-inner-peace.com/ unde publică în limba engleză atât articole de călătorie pe baza experiențelor avute în Thailanda, în Iordania, în Egipt și pe Camino de Santiago de Compostela, cât și poezii în limbile română și engleză.

Află mai multe despre Invitatul Special WEI

𝑪𝒓𝒊𝒔𝒕𝒊𝒂𝒏𝒂 𝑨𝒍𝒆𝒙𝒂𝒏𝒅𝒓𝒂 𝑳𝒆𝒗𝒊𝒕̦𝒄𝒉𝒊, pe lângă faptul că este autor, este și psihoterapeut, psiholog clinician, coach, trainer, consultant privat. A publicat o serie de cărți de dezvoltare personală psihologică și activează și în zona de supervizare în psihologie clinică, parenting, brainspotting, fiind și formator în cadrul Asociației Expertpsy.
𝐀𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐚̆𝐫𝐭̦𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭𝐞:
1. 𝑉𝑜𝑟𝑏𝑒 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑔𝑙𝑎𝑠
2. 𝐼𝑠𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖
3. 𝐴𝑐𝑜𝑙𝑜 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑝𝑜𝑡̦𝑖 𝑓𝑢𝑔𝑖 𝑑𝑒 𝑡𝑖𝑛𝑒 ș𝑖 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎 𝑡𝑎
4. 𝑆̦𝑖 𝐷𝑢𝑚𝑛𝑒𝑧𝑒𝑢 𝑝𝑜𝑎𝑟𝑡𝑎̆ 𝑛𝑒𝑔𝑟𝑢 𝑢𝑛𝑒𝑜𝑟𝑖
5. 𝐽𝑜𝑐 𝑑𝑒 𝑐𝑎̆𝑟𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛 𝑑𝑜𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑚𝑎̂𝑛𝑑𝑜𝑖

Află mai multe despre Bookstagrammer-ul WEI

Elena-Carmen Lincă este Profesor de Limba Germană și Limba Engleză și are o pasiune înnăscută pentru cărți. Consideră că meseria de profesor este cea care a ales-o pe ea și nu invers. Îi place foarte mult să lucreze cu oamenii și să împărtășească idei care să contribuie la dezvoltarea de ambele părți. 

Iubește atât de mult cărțile încât le-a dedicat o pagină pe Instagram (miss_reads_a_lot) unde scrie despre cele care i-au plăcut, au inspirat-o sau au atras-o dar nu s-au dovedit cea mai inspirată lectură. Acolo am întâlnit oameni minunați care îi împărtășesc pasiunea pentru citit.

 ~When in doubt, read a book!~

Cărțile au fost mereu parte din viața mea. Datorită lor m-am conectat cu ceilalți, am călătorit, am învățat, mi-am imaginat noi lumi și am creat. Cărțile înseamnă oamenii dragi pe care la început îi ascultam cum îmi citeau și apoi oamenii cu care citeam împreună. Cărțile sunt amintiri frumoase și un loc unde mă simt acasă.” 

Ce îți poate oferi participarea la acest eveniment

 • Conectarea cu oameni noi care iubesc cărțile
 • Conectarea cu autori mai mult sau mai puțin cunoscuți
 • Inspirația de a citi noi cărți recomandate de ceilalți participanți
 • Dacă ești autor, inspirația de a aborda noi teme pentru cărțile tale
 • Stare de bine și bucuria de a împărțăși cu ceilalți una dintre pasiunile tale

Acest eveniment va avea loc

ONLINE

După ce ai completat formularul de înscriere, vei primi un e-mail cu link-ul de acces în baza căruia vei putea participa la ”Book Club”.

DOAR persoanele înregistrare prin intermediului formularului de înscriere care poate fi accesat prin butonul de mai jos, vor primi link-ul de acces la acest eveniment.