Evenimente

book club
Când Lumina se aprinde din interior

WOMENESTEEM INTERNATIONAL 

Moderator și Invitat eveniment

Cu toate avantajele ei, dezvoltarea rapidă a tehnologiei din ultimele decenii, a determinat o scădere a numărului de cititori de carte, mai ales în rândul tinerilor. În acest context, WomenEsteem International își propune să creeze spații virtuale de conexiune atât cu alți cititori, cât și cu autori și cu operele lor. 

Dacă și tu simți cum cărțile alimentează  starea de bine în mod natural, te invităm alături de noi în această serie de întâlniri lunare.

Să le onorăm, să le apreciem, să călătorim prin poveștile lor!

Diana-Maria Georgescu

Autor și Fondator WomenEsteem International 

”Ştiu că m-am născut să scriu / Dar managementu-i un rachiu, / te ia de cap şi te doboară / și-aşa laşi scrisul într-o gară. / Însă acum am revenit / Și merg până la infinit, / cu vocea sufletului meu / ruptă din însuși Dumnezeu.”

Melania Adony

Autor și Invitat special WomenEsteem International

Anniel – Călăuza Luminii” este despre taina sufletului din om. Un testament ce descoperă sinele suprem și divin ce umple de lumină tainică ființa omului. ”Iubirea și Blândețea ne este totul nostru!”

Contribuția noastră la starea ta de bine

Cărțile sunt sursă inepuizabilă de inspirație, de imaginație și personificare într-o viață pe care nu am trait-o, dar pe care poate ne-ar fi plăcut să o trăim. Cărțile sunt o ușă către o altă realitate, care abia așteaptă să fie deschisă. Sunt seva și mirajul serilor de iarnă, sau a zilelor toride pe malul mării unde preferăm să ne lăsăm mintea să se bucure de vacanță vagabondând prin imagini pe care doar privirea ei le poate crea.
 
Cărțile sunt cunoaștere și educație, sunt creștere și speranță, sunt iubire și magie. Și pentru că preferăm să ne hrănim mintea și sufletul cu vibrații care să ne creeze stări de bine, vă invităm la întâlnirile noastre lunare ”Book Club”!
 

Continuăm seria din acest an cu un invitat special, Melania Adony (pseudonimul Monicăi Elena Leșan). Melania Adony este un suflet pur de artist care își exprimă vocea interioară printr-o diversitate de expresii ce-l aduc în lumea materială. De la scris la artă intuitivă, drumul pe care îl urmează este cu adevărat creionat în interior, iar lumina care-l luminiează se naște dincolo de conștient și o ghidează în cele mai frumoase manifestări ale sale.

Pe scurt, ce vom face în cadrul acestei întâlniri?
 1. Construim poduri de cuvinte și energii hrănitoare care să ne alimenteze starea de bine prin conexiuni profunde cu cei cu care împărțim pasiunea pentru citit și scris. Cum?
  • Prezentându-ne și cunoscându-ne cu iubitorii de cărți, de scris, de vagabondat prin povești.
  • Prezentând pe scurt cărțile noastre preferate, aceasta fiind o ocazie de a ne îmbogăți pe baza experienței celor care le-au citit deja.

2. Cunoaștem autori consacrați sau debutanți și ulterior le putem susține opera citind ceea ce au scris.

  • Cum am anunțat mai sus, pentru ediția de luna aceasta, avem plăcerea să v-o prezentăm pe invitata noastră specială, Melania Adony, cu care vom vorbi despre cartea sa „Anniel – Călăuza Luminii”, publicată la Editura Daniel Meze, Oradea 2019.

3. Susținem doritorii de a scrie și publica povestea lor.

  • Aici vom pune sub lumina reflectoarelor acele persoane care scriu poezie, proză și orice altceva ce folosește magia cuvântului. Pot fi persoane care doresc să publice o carte și pentru care exercițiul citirii și încurajarea comunității poate însemna o reală susținere în acest proces. 

4. Introducem Cartea lunii!

  • Recomandarea va fi prezentată de Elena-Carmen Lincă, membru fondator al Asociației WomenEsteem International, Profesor de Limba Engleză și Limba Germană și o mare pasionată de lumea magică a cărților.

Află mai multe despre Moderatorul WEI

Întâlnirea va fi moderată de  Diana-Maria Georgescu, Fondator și Președinte al Asociației și Comunității WomenEsteem International, autor al volumului de poezie ”118 Fețe de Lumină” lansat în 2019 în cadrul Târgului de carte Gaudemus Radio România București, precum și al jurnalului de călătorie în limba engleză abia lansat pe 21 octombrie 2021, ”The Unstoppable Thirst”. De asemenea, Diana este și autorea blog-ului personal https://my-inner-peace.com/ unde publică în limba engleză atât articole de călătorie pe baza experiențelor avute în Thailanda, în Iordania, în Egipt și pe Camino de Santiago de Compostela, cât și poezii în limbile română și engleză.

Află mai multe despre Invitatul Special WEI

Melania Adony (pseudonimul Monicăi Elena Leșan) s-a născut într-o zi de sâmbătă, în Tulcea, micul oraș unde apele Dunării se grăbesc spre punctul de revărsare în Marea Neagră. A copilărit în casa bunicilor, în inima Dobrogei, lângă Munții Măcinului, pe o margine de lac. Și a crescut iubind viața de fermă, pământul, oamenii și biserica. Apoi a plecat pe o altă margine de apă, în Barcelona, la Marea Mediterană, unde și-a șlefuit personalitatea și caracterul uman, descoperind un crez intern ce au făcut-o să se reîntoarcă în România după 15 de ani de înstrăinare.

Aici, în România, s-a avântat în lumea antreprenorilor, activând cu propria ei agenție de branding mai întâi în Constanța și apoi în București. Însă stabilirea ei în București i-a arătat că tot ceea ce trăise până atunci fusese doar o pregătire pentru o cale mult mai sacră. Aici, în capitala țării, și-a descoperit iubirea pentru teosofie, pentru arta plastică și pentru scrierile narative.

Astfel, începând din 2018, s-a dăruit cu totul unei vieți dedicate cunoașterii de sine, studiind Cabala, hinduismul și non-dualitatea, trăind în adevăratul sens al cuvântului această știință a sufletului numită teosofie, în care existența lumii profane este supusă unor forțe inegalabile, omnișciente și omniprezente, ce alcătuiesc lumile superioare – suprasensibile – în care structura materiei este supusă unor constante fluxuri telurice create de însăși energia ce ne dăruiește viața. A studiat mintea omului și a descoperit prin cursurile de terapie prin regresie reconectivă că suntem spirite îndumnezeite ce întrupează omul spre a experimenta lumea materiei, într-o călătorie infinită ce nu are început sau sfârșit.

Ce îți poate oferi participarea la acest eveniment

 • Conectarea cu oameni noi care iubesc cărțile
 • Conectarea cu autori mai mult sau mai puțin cunoscuți
 • Inspirația de a citi noi cărți recomandate de ceilalți participanți
 • Dacă ești autor, inspirația de a aborda noi teme pentru cărțile tale
 • Stare de bine și bucuria de a împărțăși cu ceilalți una dintre pasiunile tale

Acest eveniment va avea loc

ONLINE

După ce ai completat formularul de înscriere, vei primi un e-mail cu link-ul de acces în baza căruia vei putea participa la ”Book Club”.

DOAR persoanele înregistrare prin intermediului formularului de înscriere care poate fi accesat prin butonul de mai jos, vor primi link-ul de acces la acest eveniment.