evenimente wei

dansul mâinilor

Calea spre Arta Intuitivă

facilitatori eveniment

Totul este energie manifestată prin oameni, pentru oameni. 

Am conceput acest eveniment pentru noi, doamnele, pentru a ne inspira să ne deschidem către adevărata esență feminină, în acceptare totală a ceea ce înseamnă această anima ce ne oferă nouă, femeilor, o calitate divină: aceea de a fi podul de legătură între pământean și Ceresc, între materie și spirit, între lumea văzută și cea nevăzută.

Melania Adony

Artist/autor teosofic

creator de lumi ce are la baza crezului său filozofia nondualității sinelui. Melania Adony este numele artistic al unui om ce a ales calmul retras în fața avalanșei profane, prelevând o deschidere personală dinspre interior către exterior. Un suflet mare cu un talent nativ de a mișca energia în mod natural pentru a o materializa în artă pură.

Diana-Maria Georgescu

Business Optimization Expert

Fondator al Comunității WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului.

Propunerea WEI

Când femeia își unește palmele în dreptul pieptului, nu este doar o încercare de a se uni la canalul de comunicare cu divinitatea, ci se creează acel cadru perfect de iubire, iertare, acceptare, vindecare și Creație. Palmele Unite în dreptul pieptului dezlănțuie firele energetice ce susțin și șlefuiesc viata, asa cum este ea manifestată și experimentată prin intelectul omului. Aceste fire de Aur sunt energia ce conformează realitatea. Iar femeia, prin calitatea energiei primordiale de a da Viață, are puterea de a vindeca atât corpul fizic cât și corpul mental și emoțional. Mișcările mâinilor, gestica degetelor, semnele ce se Desenează în spațiul din jurul femeii deschid adevărate portaluri prin care energia există într-o stare de comuniune cu lumea Omului. Efectul de activare a energiei creatoare în femeie este în fapt o reconectare la propriul centru de existență a femeii, calitatea feminină supremă de a Crea lumea prin diferitele forme de manifestare a emoției.

Dansul Mâinilor este o tehnică folosită din timpul ancestral, transmisă pe linie genetică în câmpul cuantic al conștiinței colective. Sunt gesturi și mimici spontane, în funcție de propria trăire a femeii, de nivelul de vindecare și acceptate la care se află, în funcție de însăși misiunea pe care sufletul și-a ales-or

 

Donație Eveniment

Ron 87 /pers
  • Introducere în conceptul Dansul Mâinilor
  • Conectarea la Sursa creatoare prin coborârea în inimă
  • Alegerea elementelor de vindecare și Creație
  • Manifestarea energiei creatoare printr-un act de artă Intuitivă ce folosește Cuvântul ca mijloc de concretizare
  • Posibilitatea de împărtășire a experienței, așa cum s-a născut și a evoluat ea.

Locația evenimentului

KIGAM

Gazda evenimentului este KIGAM, brand-ul de produse naturale românești create special pentru îmbunătățirea calității vieții.

Piața Alba Iulia, Intrarea Grigore Gănescu, nr. 1 București