evenimente wei

corpuri feminine

PSIHOTERAPIE & AUTOCUNOAȘTERE

facilitatori eveniment

Totul este energie manifestată prin oameni, pentru oameni. 

Am creat această seară specială pentru noi, doamnele, pentru a ne inspira să ne deschidem către adevărata esență feminină, în acceptare totală a ceea ce înseamnă acest corp, acest mecanism perfect în care spiritul nostru a ales să se manifeste.

Iar pentru a onora această alegere, vă invităm să ne întoarcem către corpurile noastre, să le privim cu iubire, compasiune, respect și recunoștință.

denisa anghel

Denisa Anghel

Psihoterapeut

Probabil, unul dintre puținii oameni, care nu și-au ales meseria, ci meseria a ales-o pe ea. În practica ei, Denisa combină tehnici de lucru psihanalitice relaționale, tehnici din modelul sistemelor familiale interne și analiza tranzacțională, elemente din psihoterapia Gestalt și tehnici de lucru cu corpul. Această manieră integrativă stă la baza ideii că fiecare individ este unic și fiecare situație merită abordată cu instrumente care se pliază pe nevoile omului aflat în continua căutare a manifestării vocii interioare.

Diana-Maria Georgescu

Business Optimization Expert

Fondator al Comunității WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului.

Propunerea WEI

Am creat această seară specială pentru noi, doamnele, pentru a ne inspira să ne deschidem către adevărata esență feminină, în acceptare totală a ceea ce înseamnă acest corp, acest mecanism perfect în care spiritul nostru a ales să se manifeste.

Iar pentru a onora această alegere, vă invităm să ne întoarcem către corpurile noastre, să le privim cu iubire, compasiune, respect și recunoștință.

Ce vom experimenta în timpul acestei seri magice?

  1. Starea de conectare și relaxare;
  2. Mituri despre corpurile noastre;
  3. Contactul cu corpurile noastre prin tehnici fine și non-invazive de masaj;
  4. Meditație de restructurare și reașezare în propriul corp.

Primele trei puncta ale serii vor fi ghidate de către Denisa Anghel, psihoterapeut, probabil, unul dintre puținii oameni, care nu și-au ales meseria, ci meseria a ales-o pe ea. În practica ei, Denisa combină tehnici de lucru psihanalitice relaționale, tehnici din modelul sistemelor familiale interne și analiza tranzacțională, elemente din psihoterapia Gestalt și tehnici de lucru cu corpul. Această manieră integrativă stă la baza ideii că fiecare individ este unic și fiecare situație merită abordată cu instrumente care se pliază pe nevoile omului aflat în continua căutare a manifestării vocii interioare.

„Psihoterapia nu este doar un set de tehnici pe care le înveți și le aplici. Este un proces de autocunoaștere profundă în care omul experimentează acceptarea și iubirea necondiționată.

 

 Iar atunci când omul este acceptat și iubit pentru ceea ce este, devine un om liber. Rolul meu de psihoterapeut mă onorează și îmi permite să ofer oamenilor un model relațional nou pe care ei îl vor manifesta în viețile lor de zi cu zi.” – Denisa Anghel

Plimbarea energiei prin corpul fizic și reașezarea ei în acest vehicul perfect de funcționare cu care am ales să ne deplasăm în această lume va fi ghidată de  Diana-Maria Georgescu, Fondator al Comunității WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului. Și la aceste sunete se acordează pentru a aduce în conștient partea nevăzută și neînțeleasă încă de minte.

”Folosind diferite practici de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții revelat de sistemul Kabbalah, Vijnana Bhairava Tantra) putem ajunge în stări profunde de conștiință, iar aducerea acestei stări în conștient și practicarea ei, clădește drumul de întoarcere către măreția conștiințelor arhetipale care se manifestă prin noi în această viață.” – Diana-Maria Georgescu    

Donație Eveniment

Ron 87 /pers
  • Starea de conectare și relaxare
  • Mituri despre corpurile noastre
  • Contactul cu corpurile noastre prin tehnici fine și non-invazive de masaj
  • Meditație de restructurare și reașezare în propriul corp

Locația evenimentului

KIGAM

Gazda evenimentului este KIGAM, brand-ul de produse naturale românești create special pentru îmbunătățirea calității vieții.

Piața Alba Iulia, Intrarea Grigore Gănescu, nr. 1 București