DIANA-MARIA GEORGESCU

Cu o experiență de 15 ani în mediul de afaceri atât national cât și international, Diana-Maria Georgescu este Expert în Optimizarea Afacerilor, Business Coach și Mentor, precum și Fondator al Comunității WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives.

De la programe de management în mediul corporate, până la crearea modelului inovativ de afaceri “Business Soul2$oul”, drumul a curs natural. Însă a traversat munți de pregătire personală, de studiu și experiență în mediul de business și în lumea miraculoasă a propriei ființe. Iar din această lume, la cerere, scoate în lumină și programe de meditații care sunt solicitate în general de persoanele care au ocazia să se întâlnească personal cu omul de dincolo de business. Acea voce a profundă a conștiinței o determină să unească concepte și să armonizeze gândiri, spre bucuria sufletelor ce i se alătură pe drumul acestei vieți.

Program de transcendere a pattern-urilor mentale

Practica stării de prezență

28 de sesiuni de centrare pe sine și conectare la nivel profund cu ceilalți

În situația actuală în care frica este nivelul energetic perpetuat la scală mare, personal aleg să susțin vibrațiile mai înalte de acceptare, iubire, bucurie și pace.

În acest sens, am pregătit un program de 28 de zile de grupări online, în care ne vom conecta pentru a ne alimenta starea naturală de BINE cu care am venit în această lume.

De două ori pe săptămână, lunea și sâmbăta, timp de 1-1,5 ore (în funcție de nevoile participanților), vom face diferite practici care să ne susțină toate câmpurile: fizic, emoțional, mental, cauzal.

Programul de transcendere a pattern-urilor mentale
  1. Meditații pentru accesarea unei stări superioare de conștiință.
  2. Energizarea colectivă a unui aspect din viața fiecărei persoane. Poate fi din zona de business, din viața personală sau pur și simplu contribuția la ridicarea vibrației generale a lumii prin ridicarea propriei vibrații.
  3. Forum de discuții pe teme actuale cu care se confruntă participanții la acest program.

DIANA-MARIA GEORGESCU

”Folosind diferite practici de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale Angelice, Arborele Vieții revelat de sistemul Cabala, Vijnana Bhairava Tantra) putem ajunge în stări profunde de conștiință, iar aducerea acestei stări în conștient și practicarea ei, clădește drumul de întoarcere către măreția conștiințelor arhetipale care se manifestă prin noi în această viață.”

DESFĂȘURARE

Program de transcendere a pattern-urilor mentale

peacock, peacock feathers, feather

Perioada

22 iunie – 23 septembrie 2020

Locație

online

Ora

între orele 21:00-22:00

Înscriere

până pe data de 21.06.2020, printr-un completarea formularului de contact

OPȚIUNI INVESTIȚIE

ALEGE PLANUL IDEAL

Participarea la acest program se face pe ideea schimbului energetic care se susține printr-o donație la alegere dintre cele trei variante

MINI

LEI 30 /SESIUNE

Meditații
Energizarea colectivă
Forum discuții

PREFI

LEI 50 /SESIUNE

Meditații
Energizarea colectivă
Forum discuții

MAXI

LEI 70 /SESIUNE

Meditații
Energizarea colectivă
Forum discuții

DETALII CONTACT
ALL AS ONE
Follow Us
meditation, buddhism, monk

Spiritualitate

Meditație
Yoga

 

Coaching

Life Coaching
Corporate Coaching
Coaching pentru copii

balloon hot air, animal, fantasy

Psihoterapie

Copii
Adulți

 

Business

Business Soul2$oul
Gândire strategică
Marcă personală
Antreprenoriat

Arta intuitivă

Culoare
Cuvânt
Muzică
Fashion

wordpress, wordpress logo, icon

WordPress

Primii pași
Design