Monica-Elena Leșan
Monica-Elena Leșan

Monica este o prezență relativ nouă în viața mea, însoțită însă de acel sentiment care rulează dincolo de mental și îmi transmite că ne știm de dincolo de timp și spațiu. Am cunoscut-o în cadrul unui workshop despre Puterea Comunicării Transformaționale, unde am avut-o invitată pe Mihaela Tatu, membra de onoare a comunității WomenEsteem International și un alt suflet frumos ce a apărut pe neașteptate în drumul meu.

La inițiativa Monicăi ne-am întâlnit la câteva zile după eveniment, să ne cunoaștem mai bine și să vedem dacă putem dezvolta ceva frumos împreună pentru această comunitate pe care am construit-o cu credința profundă că femeile se pot susține și ajuta pentru a crea o lume mai bună. Da, cred asta cu toată ființa mea și nu este doar o frază de prezentare la Miss Univers. 🤪

Mare mi-a fost uimirea să văd că propunerea de colaborare vine din partea Monicăi. Mi-am petrecut ultimii doi ani în mediul antreprenorial aspru și plin de provocări și pot spune că este a doua oară când mi se întâmplă să fiu abordată pentru a crea ceva împreună și prima dată când mi se spune “cred în ceea ce faci și vreau să mă implic să creștem împreună visul tău!”. Zbang! Cam așa s-a simțit în mintea mea această propunere. Și de atunci, nu încetez să mă minunez de tot ceea ce crează Monica pentru Comunitatea WomenEsteem International.

Monica este un mix de rigurozitate și talent de profesionist în crearea mărcii personale, care se împletește armonios cu țeluri înalte de transformare în frumos a tuturor fațetelor unui proiect de care se ocupă. Este un artist desăvârșit care, cu ochi critic și clar, surprinde esența unui vis ce se adună și devine realitate. Iar ea știe exact cum să picteze această realitate astfel încât să devină inteligibilă pentru privitor. 

De trei luni de când lucrăm împreună, s-a îngrijit de marca personală Diana-Maria Georgescu, precum și de imaginea WomenEsteem International atât prin construirea site-ului cât și a tuturor imaginilor evenimentelor susținute de comunitatea noastră. Și pentru că avem un țel comun, Monica a devenit speaker de bază al comunității WomenEsteem International unde scoate la lu

mină talentele sufletului ei de artist care se exprimă prin culori, dar și partea sa profană care se manifestă în lumea de business ca Brand Awarness Mentor.

Pe scurt, Monica este omul care înțelege și simte exact misiunea Comunității WomenEsteem International și reușește cu măiestrie să pună în forma grafică perfectă crezul personal al acestei comunități. Pentru a o cunoaște mai bine pe Monica-Elena Leșan, vă invit la atelierul de business de joi, 24 octombrie, unde vom pune în practică cee ace credem cu adevărat. Vom scoate în lumina reflectoarelor puterea femeii în business în cadrul evenimentului Future Business, Women Business.