Mirela Adamescu

Mirela Adamescu este prima membră a Comunităţii WomenEsteem, dedicată femeilor din mediul de afaceri. Mirela este pentru mine curajul întruchipat şi tocmai această caracteristică o face reprezentativă pentru comunitatea noastră.

Am cunoscut-o în urmă cu doi ani şi jumătate la cursul de certificare ca Specialist în Coaching organizat de Iwin Academy. M-a uimit cum ne-a declarat pe toate participantele “prietenele ei” din prima zi în care ne-a cunoscut. Are o deschidere nemărginită în faţa oamenilor care mă trimite mereu cu gândul la inocenţa şi deschiderea copiilor. Îmi place să o asemuiesc zurgălăilor, pentru că oricât de îngândurat ai fi, când vorbeşti cu ea, ai senzaţia că se apropie Crăciunul şi brusc intri în atmosfera de sărbători şi uiţi de tot ceea ce te deranja în urmă cu câteva minute. Ba mai mult, este de un optimism molipsitor şi te trezeşti pus pe treabă din senin după o scurtă discuţie cu ea.

Să nu credeţi totuşi că Mirela este un supraom. Ea este o femeie normală, ca noi toate, cu momentele ei de neîncredere, tristeţe sau alunecare de la propria direcţie. Însă nu renunţă să îşi transforme visele în realitate şi aşa a ajuns în cursul ultimului an să organizeze Noi, fetele – Yard Sale în Bucureşti şi să aibă mare succes în această activitate. Nici bine nu a terminat ultima ediţie de Yard Sale pe 23 octombrie, că pregăteşte o alta pe 11 noiembrie, la care vă aşteaptă numai surprize plăcute, sau “comori” cum îi place să le numească.

Mirela Adamescu
Mirela Adamescu

După cum vedeţi, Mirela este o femeie ca mine şi ca tine, care ştie să folosescă atât propria experienţă de viaţă, cât şi experienţa profesională de Coach, Consilier pentru dezvoltare personală şi practician de NLP, pentru a-şi transforma visele în realitate. Însă atunci când se pierde în detalii sau oboseşte, are grijă să apeleze la “prietenele ei”, femei din diferite domenii de activitate care îi pot da o idee sau îi pot arăta o fereastră deschisă pe care ea nu a văzut-o încă.

Te invităm şi pe tine să faci parte din comunitatea noastră WomenEsteem (WE 😊) să ne cunoşti pe toate, să ne împărtăşeşti povestea ta de viaţă şi carieră şi să ne bucurăm împreună de noi experienţe învăţând una de la alta şi sprijinindu-ne pentru a ne transforma visele în realitate.

Pentru a te înscrie în Comunitatea WomenEsteem, te rugăm să ne trimiţi câteva informaţii despre tine aici. Fiecare a zecea persoană înscrisă va fi prezentată pe site-ul nostru, deci îndrăzneşte să ieşi din anonimat!