evenimente wei

de ce camino?

cu MIHAELA TATU

facilitatori eveniment

Totul este energie manifestată prin oameni, pentru oameni. 

Seara va fi plină de povești și atmosferă de Camino, pe care ne dorim să o recrăm periodic atât pentru caminarzii cu experiență care își doresc să se teleporteze, prin povești, într-o experiență care le-a rămas ca reper în această viață, cât și pentru cei care cochetează cu gândul de a face acest pelerinaj, pentru a experimenta deja puterea Spiritului Camino.

Mihaela Tatu

Expert în Comunicare

Mihaela a pornit pe Camino Frances în 29 aprilie 2012 și a ajuns la Finisterre pe 10 iunie 2012. Povestea ei este specială, plină de sens și transformatoare pentru propria viață. Cu darul unic al vorbirii pe care i-l recunoștem cu toții dintre miliarde de oameni, ne va purta de la momentele de voluntariat făcute în diferite albergues (refugii pentru pelerini), la plăcerea potolirii setei cu o Cerveza (bere) la meniul de prânz, repunerea în mișcare pentru încă o porție de mers și încheierea zilelor cu ”sfânta împărtășanie” cu celebrul vin spaniol la cină.

Diana-Maria Georgescu

Business Optimization Expert

Fondator al Comunității WomenEsteem International și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Dincolo de lumea de business în care activează de peste 15 ani la nivel internațional, sufletul Dianei vibrează pe o cuantă acordată la sunetele profunde ale universului.

Diana, este o altă caministă care a parcurs trei rute diferite în ultimii 7 ani: 2013, Camino Frances – 930 km; 2018, Camino Portugues din Lisabona – 936 km; 2019, organizarea primului grup din România pe Camino Portugues din Porto – 450 km.

Propunerea WEI

Atmosfera de pelerinaj se va construi în jurul peripețiilor și întâmplărilor de pe acest drum magic și va fi susținută de Meniul Pelerinului pregătit cu atenție și drag de către bucătarii de la Journey Pub.

Iar de această dată, vom avea plăcerea să ascultăm experiențele unice ale invitatei noastre speciale, Mihaela Tatu, o caministă cu suflet mare și voință de fier. Mihaela a pornit pe Camino Frances în 29 aprilie 2012 și a ajuns la Finisterre pe 10 iunie 2012. Povestea ei este specială, plină de sens și transformatoare pentru propria viață. Cu darul unic al vorbirii pe care i-l recunoștem cu toții dintre miliarde de oameni, ne va purta de la momentele de voluntariat făcute în diferite albergues (refugii pentru pelerini), la plăcerea potolirii setei cu o Cerveza (bere) la meniul de prânz, repunerea în mișcare pentru încă o porție de mers și încheierea zilelor cu ”sfânta împărtășanie” cu celebrul vin spaniol la cină. 😊

Evenimentul este organizat de Comunitatea WomenEsteem International a cărei fondatoare, Diana-Maria Georgescu este o altă caministă care a parcurs trei rute diferite în ultimii 7 ani: 2013, Camino Frances – 930 km; 2018, Camino Portugues din Lisabona – 936 km; 2019, organizarea primului grup din România pe Camino Portugues din Porto – 450 km.

Seara va fi plină de povești și atmosferă de Camino, pe care ne dorim să o recrăm periodic atât pentru caminarzii cu experiență care își doresc să se teleporteze, prin povești, într-o experiență care le-a rămas ca reper în această viață, cât și pentru cei care cochetează cu gândul de a face acest pelerinaj, pentru a experimenta deja puterea Spiritului Camino.

Camino Miahela Tatu

Participarea la Eveniment este Liberă

capacitatea maximă 100 locuri

Menú del Pelegrino:
PRIMER PLATO
Tapas - 18 lei (3 sortimente: cremă de brânză și jambon Serrano; creveți; brânză de capră și nuci)
Bocadillos - 18 lei (sandwich cu Serrano și Chorizo)
Patatas Bravas & Jamon - 18 lei (cartofi Bravas cu Jamon)
SECUNDO PLATO
Paella - 38 lei (orez cu fructe de mare)
Fideuà - 38 lei (noodles cu pui și sos Alioli, preparat similar cu paella)
POSTRES
Sangria 250 ml – 19 lei
Tarta de Santiago – 19 lei

Fiecare preparat individual are un discount de 10%, ca și orice alt preparat de bucătărie sau de bar din meniul restaurantului.
Pachetul special al pelerinului (câte un preparat din fiecare categorie)
PRIMER PLATO + SECUNDO PLATO + POSTRES de 75 lei, are un discount de 33% și prețul final de 50 de lei / pachet.
Comenzile pentru meniul pelerinului se pot face telefonic odată cu rezervarea sau până pe 27 martie (inclusiv).
La eveniment se pot comanda doar preparate din meniul restaurantului.

Locația evenimentului

Gazda evenimentului nostru este Journey Pub, care ne sprijină în a crea atmosfera magică de Camino prin introduerea Meniului Pelerinului special pentru seara aceasta.

REZERVĂRI LA 0752285286 Strada George Enescu 25, București