evenimente wei

cum să devii liber

Într-o lume plină de constrângeri

facilitator eveniment

WomenEsteem International livrează informaţie, metode și practici de calitate, care te pot conduce la rezultatele dorite. Obţinerea rezultatelor, depinde numai de tine şi de cum pui în aplicare ceea ce ai învăţat.
Intrăm în această lume plină de posibilități, având la îndemână toate resursele; însă ne lovim de idei prestabilite, însușindu-ne vechi tipare de viață și astfel ajungem să ne resemnăm.

Dacă ai dubii asupra acestei ”realități” și dorești să îți regăsești acea parte din tine care tinde să zboare, dar nu are curaj, sau nu știe cum, te invităm la o zi de lucru intens pe acest subiect.

Diana-Maria Georgescu

Business Optimization Expert

Expert în Optimizări de Business, Life și Corporate Coach, Consilier pentru dezvoltare personală și organizațională, practicant de metode diferite de redescoperire spirituală (Conștiințe Arhetipale angelice, Arborele Vieții, Vijnana Bhairava Tantra, etc.). Diana se autodefinește prin trei caracteristici confirmate și reconfirmate în timp de persoanele cu care vine în contact: spirit liber sau călător prin viață, autor și trasformator. Trăiește pentru a-și împinge limitele cât mai departe și a-și transforma visurile în realitate. Pentru a trece dincolo de barierele personale, a parcurs Camino de Santiago de trei ori: în 2013 Camino Frances (930 km), 2018 Camino Portugues (936 km), iar în 2019 a organizat primul grup ghidat pe Camino Portugues (Porto-Santiago de Compostela-Finisterre: 450 km) și a călătorit singură prin India în 2016 unde a avut ocazia să îl cunoască personal pe Dalai Lama al 14-lea.

Pe scurt, pentru Diana, Imposibilul nu există! Există doar teama de a-l transforma în Posibil. Această deviză stă la baza acestei zile de practică, pe care a dezvoltat-o special pentru oamenii care știu că pot mai mult, însă recunosc că le este mai dificil să înceapă singuri și știu să ceară să fie susținuți pe acest drum.

Investiție Eveniment

Ron 240 /pers

-> Modalități practice de liniștire a minții;
-> Perspective noi asupra vieții prin intermediul unor exerciții individuale și de grup;
-> Posibilitatea de a-ți schimba viziunea asupra contextului tău de viață;
-> Înțelegerea că orice situație, chiar și cea mai sumbră din viață este temporară și are un sfârșit așa cum a avut un început;
-> Regăsirea curajului de a ieși din zona de confort;
-> Practicarea ”stării de martor” în propria viață, ;
-> Posibilitatea de a accesa programul de evoluție personală continuă!

Înscrierea se face până pe data de 28.02.2020, prin-un e-mail către office@womenesteeminternational.com, în urma căruia veți primi invitația oficială la eveniment și datele de transfer al investiției de mai jos.
Locul este rezervat și asigurat abia după efecturea transferului bancar. Intrarea se face în baza invitației oficiale primite în prealabil pe e-mail din partea organizatorului WomenEsteem International.

Locația evenimentului

KIGAM

Gazda evenimentului este KIGAM, brand-ul de produse naturale românești create special pentru îmbunătățirea calității vieții.

Piața Alba Iulia, Intrarea Grigore Gănescu, nr. 1 București